Està passant Fa 4 anys

Activitats a la ‘Nau’

En aquest tercer i últim espai acabarem la nostra recorregut pel ‘Espai Simon 100’. En ell, trobarem principalment intervencions murals i una exposició. Tots els artistes que heu vist porten treballant en les seves peces tota la setmana i, el fruit del seu treball, el podeu veure aquí i en directe.

Un cop finalizada la visita per ‘Espacio Simon 100’ no oblideu acostar-vos als espais que també participen en el ‘Poblenou Open Day & Night’.


Mural de WEDO

Artista multidisciplinari resident a Barcelona representat pel Poblenou Urban District. La seva expectativa és créixer com a artista en el món del Street Art. Aquesta disciplina li ha permès conèixer i treballar en contacte directe amb diferents societats i espais. Considera el Street Art una de les branques artístiques més completes i que ofereix una major accessibilitat a la població.

Mural de El Dios De Los Tres

És un artista, il·lustrador i creatiu, amb base entre Madrid i Barcelona, però no li importa desplaçar-se cap on la seva passió pel treball artístic el porti. Es considera un artista multidisciplinari, que estima la creació artística i el disseny. Li agrada crear imatges, símbols, estètiques i històries des del seu particular món colorit vibrant de tall surrealista i barroc. La seva obra artística l’ha portat a guanyar diversos certàmens i a exposar el seu treball a ciutats com Madrid, Barcelona, Miami, Florència, Praga o Nova York.

Mural de Blah

Titulat en grau superior d’il·lustració i grau superior d’Arts aplicades al mur a ‘L’Escola Superior de Disseny i Art Llotja’ de Barcelona. Actualment té el seu estudi a Sant Just Desvern on dedica el seu dia a treballar en la seva obra pictòrica. Normalment treballa en grans formats, ja que és on se sent còmode, explorant amb diferents materials i tipus de pintura que reutilitza de la construcció o obra pública. Està interessat en el procés de la pintura i els seus ismes, utilitza com a punts de partida elements figuratius del seu imaginari per poder indagar en la seva creació plàstica.

Mural de Aral

Com il·lustradora ha participat en exposicions col·lectives i individuals, en algunes galeries americanes com Benjamin Peter Gallery, i en molts espais per tota la península, dels quals destaquen: el Centre d’Artesania de Catalunya, l’Editorial Proa Espais, el Saló Eròtic de Llevant , la Galeria Mitte, la Galeria Aktivitat.

Els treballs d’Aral es desenvolupen freqüentment travessant les fronteres existents entre les diverses disciplines de l’art, per això, ha desenvolupat projectes per a clients tan variats com: Creu Roja, Revista Magli, llibre “Cabòries des d’una galàxia molt llunyana”, MOVICEarthPainting d’Urbanart Barcelona.

Intervenció mural de Teo Vazquez

Fotògraf que serveix de base a Londres i es forma a ‘Hackney Community College’, on segueix alimentant la seva inquietud artística, posteriorment arriba a Barcelona continuant la seva formació en l”Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya’. Ha exposat en galeries i festivals al voltant del món.

Mural de Sergi Bastida

Sergi Bastida, muralista i il·lustrador digital. L’any 2002 s’inicia en el món del graffiti. Combina els seus projectes per encàrrec (retolació a mà i murals corporatius) amb la seva obra personal (murals i quadres d’animals que fomenten la seva adopció), influenciat per l’estil impressionista.

Mural i exposició de Cáceres

Pintor informalista nascut a l’Argentina fa quaranta-dos anys, mudat a Barcelona fa vint. Des de fa poc més d’una dècada. Presenta ‘Pintures en el confinament’, una sèrie de retrats que freguen l’abstracte, que va començar al cap de pocs dies de la quarantena. Amb la paleta reduïda als colors en acrílic que tenia al seu taller: vermell, groc, una mica de blau, blanc i negre. Ho defineix com l’acció creativa com antibiòtic a la tancada físic de la quarantena.

Mural de Sònia Toneu

Viu i treballa entre Berlín i Barcelona. Va desenvolupar la seva pràctica artística en l’Escola Massana de Barcelona ‘, on el professor i pintor Javier Puértolas va tenir un paper clau en el pas de Sonia cap a l’abstracció. Les seves obres actuals reconfiguren el paisatge contemporani a partir de superposicions de capes on l’artista construeix, destrueix i torna a construir imatges on la combinació d’estructures geomètriques i traços lliures, de colors vibrants, dibuixen mapes i circuits dels horitzons que ella interpreta: sons , llums, moviments, estructures artificials i energies naturals que conviuen en un mateix espai, com una banda sonora de la seva experiència en cada lloc.

Mural de Creto

Des de 2011, forma part d’UMS, des d’on va desenvolupar projectes d’art urbà i graffiti a Bogotà. Va estar a càrrec de diverses de les propostes que, posteriorment, van resultar guanyadores en convocatòries organitzades per l’alcaldia de Bogotà. A mitjans del 2016, ja a Madrid, participa en la convocatòria d’intervenció artística anomenada “C.A.L.L.E.”, al barri Lavapiés. La seva proposta resulta guanyadora del premi del públic i això ho incentiva a seguir participant en diverses activitats culturals, convocatòries i pintades lliures a Espanya i Europa com: Intervenció UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) 2020, Artista convidat “Creators of Madrid” per al llançament d’Adidas runners en 2019, Intervenció de Coworking Smart up a Madrid 2019, Artista convidat a Art a la galleda II 2018, Artista convidat a festival Madcool 2018, Artista convidat a Art a la galleda 2017, 2017 guanyador del certamen il·lustració DGT, segon lloc en Pintant al sud 2017, Participació a Coslada Style Urban, entre d’altres.

Mural de Cane

Des dels caracteritzats per una forta estètica punk, Cane ha barrejat recentment la seva capacitat narrativa amb un treball artístic molt elaborat; a més, les seves influències provenen d’una varietat d’artistes i procedències: des dels mestres del còmic italià Andrea Pazienza i Benito Jacovitti fins als pintors flamencs Bosch i Bruegel i connectant amb l’escena pop-surrealista contemporània.

Mural de Asis Percales

Asis Percales és un il·lustrador granadí que produeix art colorit, fresc i a vegades esperpèntic. En la seva obra es barregen personatges, criatures i elements de diverses natures. Prenent com a referència en el seu imaginari l’estètica del tatuatge, el circ, la iconografia religiosa, la cultura popular, la publicitat, el còmic i la cúmbia. El grotesc i el bizarro són elements que li criden poderosament l’atenció i que cobren una gran rellevància en la seva obra.

Mural de Votto

Votto és un artista brasiler de Rio de Janeiro establert a Barcelona. Immers en un paisatge urbà, Votto treballa amb diversos mitjans que inclouen dibuixos, graffiti, tatuatges, disseny i collage. Les seves principals referències són criatures nocturnes que són imperceptibles durant el dia, però que es troben en els carrers o en el profund de l’oceà a la nit. A poc a poc construeix amb una espremedora negra formes orgàniques que despleguen l’anatomia de la naturalesa i també deconstrueixen la seva categorització comuna. En alterar la mida dels ossos dels animals i altres criatures, l’artista no només proposa una nova forma de mirar, sinó que busca redefinir les jerarquies existents entre ells.

Instal·lació i performance de Art Is Trash

El Arte Es Basura (Art is Trash): És una disfressa d’antiheroi que serveix per a l’acció de pintar en els objectes abandonats al carrer per criticar amb llibertat tot allò que genera aversió i inquietud. Tot el que Francesc d’Ocell fa al carrer és radicalment espontani, accidental i instintiu. Tota la meva inspiració es basa en el meu estat d’ànim. La intenció és pintar de pressa i sense tecnicismes acadèmics per deixar un missatge simple i clar al ciutadà. L’art, no només està en les galeries per apreciar o en els museus de les institucions on ha estat segrestat per interessos polítics i econòmics. L’art pur ens pertany a nosaltres, al poble, als obrers esclavitzats.